Om mig


Om mig


• Grundare till doNice •


Namn: Marita Appelgren

Yrke: Näringsterapeut, Kostrådgivare, ICC Coach, Stressterapeut, Hälsoförespråkare för doTERRA.

Bor: Stockholm.

Intressen: Hälsa och pingis.doNice startade våren 2009 och hette tidigare M.A Coaching. Jag erbjuder Näringsterapi och Kostrådgivning. Jag jobbar med frekvensanalys och frekvensbehandling. Erbjuder också Aromatouchbehandling (aromamassage) samt Reikihealing. Jag är också återförsäljare för dōTERRAs fantastiska och helt naturliga eteriska oljor.


Min Näringsterapeututbildning har jag fått hos Nordiskt Näringscenter. Stressterapeututbildning har jag fått hos Sverigehälsan, och Coachutbildningen har jag fått hos Skandinaviska Ledarhögskolan.


Vision: " För ett naturligare och friskare liv"


Mission: Jag vill medverka till att vi ska komma "tillbaka till Naturen" genom en Naturlig hälsosam livstil, och genom att använda mer Naturlig medicin och Naturligare produkter.
DISCLAIMER

Informationen på denna sida är avsedd för en allmän kunskap och är inte en ersättning för medicinsk rådgivning eller en behandling för specifika sjukdomstillstånd. 


Du tar fullt ansvar för hur du väljer att använda denna information.


Rådgör alltid med din läkare eller annan professionell sjukvårdsleverantör för en läkare.


Denna disclaimer fungerar som ett uttryckligt avstående från allt ansvar på doNice som oberoende produktkonsult eller dōTERRA som företag. Copyright  © All Rights Reserved

KONTAKT

Harpsundsvägen 91

124 58 Bandhagen

Ring mig:

070-466 5175

E-post:

marita@donice.se

BETALSÄTT

BANK