Jobba med mig

Vill du bli Återförsäljare för doTERRA?


Om du är intresserad av naturlig hälsa och välbefinnande och vill vara din egen chef, samt jobba när och var du vill så är detta för dig. Du väljer själv om du vill ha en extrainkomst eller om du vill satsa på att byta ut din nuvarande anställining

doTERRA har så många olika produkter, så du kan byta ut det mesta vad gäller mediciner, hygienartiklar, städartiklar och kosttillskott mot doterras produkter. De är dessutom av fantastisk kvalité.


Co-impact sourcing

Fantastisk kompensationsplan

Stöd av andra framgångsrika


Familjer runt om i världen som bygger verksamheten, men också stöder World Wide ekonomin genom hållbara odlingsmetoder och infusion industri och förbättra små jordbrukssamhällen runt om i världen. Det är en stor rörelse för att vara med i, jag hoppas du överväga att gå med mig!


Våra wellness produkter säljs uteslutande genom självständiga konsulter som arbetar hemifrån, införa, utbilda, och dela de produkter för vilka de tar emot försäljningsprovisioner. Du kommer att upptäcka att varje konsult är unik och varje bana kan innefatta välbefinnande. Du kan skräddarsy din doTerra företag för att passa dina intressen.För vissa är detta en del engångsinvestering för att dela produkter med vänner och bekanta via i hemmet demonstrationer och genom att hänvisa människor till personliga webb shopping webbplatser. Många människor älskar att förmågan att vara en leverantör av lösningar, få nya vänner och tjäna extra inkomst.För andra innebär det en heltid inkomst. Dessa är de som spenderar lite mer tid i branschen och njuta av att bygga globala organisationer kunder och mentorskap ledare.Du kan bygga din verksamhet till vilken nivå du väljer och på något sätt som passar in i din livsstil. Entreprenörer i kreativa områden behöver flera strömmar av inkomst och detta är en stor. Sammanslagning wellness med kreativitet och välgörenhet är en vacker sak. Även om du bara har 5-10 timmars tid för att arbeta med detta företag att starta, hittar du det är en givande resa till egenutveckling paras med hälsa, wellness och ekonomisk belöning.

"Network marknadsföring är den stora vågen av framtiden. Det tar platsen för franchising, som nu kräver för mycket kapital för en vanlig människa. "

- Jim Rohn, USA: s Business filosof


"Om jag var tvungen att göra det igen, snarare än att bygga en gammaldags typ av verksamhet, skulle jag ha börjat bygga ett affärsnätverk marknadsföring."

- Robert T. Kiyosaki, entreprenör och författare.


"I dagens värld, som arbetar för dig själv är faktiskt säkrare väg, och arbetar för ett företag har blivit mer riskfyllda påståenden."

- Paul Zane Pilzer, Nobelpriset vinnande ekonomen och författare


Varför bli en konsult?


Denna verksamhet kan vara bränsle för dina stora drömmar. Vad vill du göra? Vilka orsaker vill du stödja? Vilken typ av liv vill du leva? Resan till denna typ av frihet går inte över en natt, men om du jobbar målmedvetet kan det komma.


Medlemsavgiften är bara 20 Euro + moms, men om du väljer att köpa ett Enrollent kit så är avgiften GRATIS.

Medlemsförmåner:


• Möjlighet att köpa produkter till grossist priser-25% under detaljhandelspriserna.


• Möjlighet till att tjäna upp till 30% produktpoäng att handla för i lojalitetsprogramet - LRP


• Du får en egen personlig hemsida och shoppingportal (ingen månadsavgift) som du kan hänvisa dina privatkunder till.


• Möjlighet att registrera nya konsulter och ta emot generösa bonusar på sin försäljning och försäljningen av konsulter de sponsrar.


• Tillgång till din egen personliga företagsledning webbplats utan månadsavgift.


• Andra speciella produkt erbjudanden och rabatter.


• Utbildning och stöd från dina ledarskap företaget sponsrade evenemang.


• Möjlighet att sälja produkter på vad uppmärkning över grossist du väljer.