Handla Eteriska oljor

Hur handlar man?


dōTERRAs produkter kan köpas på www.mydoterra.com/eur


Välj mellan tre olika priser:

 

1. ORDINARIE PRIS

Klicka här, för att handla

Sedan klickar du på "Shop".

 

2. GROSSISTPRIS (WHOLESALE MEMBER) - 25% RABATT

Du blir medlem till ett pris av *20 Euro+moms, det lönar sig snabbt.

Årsavgiften är sedan 15 Euro, men för det får du en 15 ml Pepparmyntsolja.


Övriga medlemsförmåner:

  • Inga krav på månatlig eller minimum beställning
  • Med medlemskap i Lojalitetsprogrammet kan man tjäna 10-30% produktpoäng på inköp
  • Möjlighet till gratisprodukt varje månad
  • Möjlighet till provision och bonusar
  • Detta är det billigaste och smartaste sättet att handla

Klicka här och handla, du går in på Join&Save och välj sedan Wholesale Prices.


3. PREFERED MEMBER - 20% RABATT

Du blir medlem till ett pris av 10 Euro+moms.

  • Inga krav på månatlig eller minimum beställning
  • Med medlemskap i Lojalitetsprogrammet kan man tjäna 10-30% produktpoäng på inköp
  • Engångsavgift - ingen årlig förnyelseavgift

Klicka här och handla, gå in på Join&Save och välj sedan Preferred  Member.


*Om man köper ett Enrollment kit så är medlemsavgiften GRATIS. Det blir dessutom ett förmånligare pris än om man köper enstaka oljor, så kolla in de olika kitten först.

 

Steg för steg:

Steg 1. Klicka på 'Shop' för ordinarie priser; för grossistpris, se steg 2.

Steg 2. Klicka på Join&Save

Välj "Europe" och land. Välj sedan vilken typ av konto du vill öppna. "Whoesale prices" ger störst rabatt (25 % på alla produkter). Observera att detta förpliktigar dig inte på något sätt till att sälja eller fortsätta köpa men är mest förmånligt.

Steg 3. Fyll sedan i kontaktinformation enligt formuläret.

Steg 4. Ange och bekräfta ett lösenord som du använder för att logga in på ditt ”Virtual Office”. Detta lösenord måste bestå av endast bokstäver och siffror och måste vara mellan 4 och 15 tecken långt. 'Virtual Office' är ett verktyg och en egen hemsida som hjälper dig att hantera din verksamhet, dina beställningar samt att hålla kontakt med de personer som du har inskrivna under din organisation.

Steg 5. Läs villkoren och markera rutan.

Steg 6. Välj vilka paket eller enskilda produkter du vill ha på beställningsformuläret. Här finner du mer information om de paket som finns och här finner du en prislista på individuella produkter. Kostnaden på €20 är medlemsavgiften som ger dig en hemsida och tillgången till de mest förmånliga priserna på dina beställningar. Medlemsavgiften är inkluderad i de flesta paketbeställningar.

Steg 7. Välj önskad leveransmetod.

Steg 8. Loyalty Rewards är ett medlemsprogram som ger poäng på dina beställningar (som du sedan kan använda för att köpa produkter) och krävs för att tjäna provision på försäljning. Detta medlemsprogram är också ett utmärkt sätt att få en ännu större rabatt på dōTERRAs produkter. För mer info, se här.

För att sammanfatta så kan man behålla sina poäng så länge man gör en beställning varje månad, mellan datumen 1-28. För att avancera i % poäng man tjänar in behöver man göra en beställning på min. 50 PV (”Personal Volume”, vilket i de flesta fall är detsamma som Euro belopp). För att få månadens produkt lägger man in en beställning på min. 125 PV, mellan datumen 1-15. Beställningen skickas alltså automatiskt på det datum du väljer men du kan närsomhelst ändra datum samt vilka produkter du har i din beställning (man får ett påminnelsemejl två dagar innan beställningen läggs in i systemet för att skickas).

Steg 9. Sammanfattning av din beställning. Om du behöver göra ändringar klicka på bakåtknappen.

Steg 10. Ange betalningssätt.

Steg 11. När du får din beställningsbekräftelse får du också ett medlemsnummer och tillgång till ditt personliga virtual office. Du kan nu ändra på dina inställningar till din hemsida, bjuda in andra till din dōTERRA butik samt lägga in eller ändra på framtida beställningar.