Aromamassage

Aromatouch Technique


Denna Aromamassage teknik innehåller fyra steg som syftar till att minimera stress i systemet och återställa balans. I varje steg används två eteriska oljor speciellt framtagna för att stödja hälsosamma känslomässiga och fysiologiska funktioner för välbefinnande. Tekniken tar ca 30 minuter per behandling.

 

Oljorna masseras in ca 15 cm utanför och längs ryggraden och på fötternas “vitaflex” zoner. Därefter stryks de ut med lätta rörelser över ryggen och masseras in mjukt. Med de kraftfulla oljorna, sätts en avslappnings- och reningsprocess av kroppen igång. Resultatet kan vara i timmar, dagar, veckor eller mer, detta helt beroende på varje enskild individ och dess kropps syrabasbalans. Ju surare en kropp är desto kortare period håller sig resultatet kvar, därför kan en behandling räcka för en person, medan en annan person kan behöva flera för att återställa balansen i kroppen.

 

Steg 1: Stresshantering (Balansera & Lugna)

AromaTouchtekniken börjar med dōTERRAs oljeblandning Balance som innehåller eteriska oljor från gran, rosenträ, frankincense och blå renfana. Lavendel som stödjer kroppens funktioner för lugnande, avstressande, och avkopplande appliceras därefter.

 

Steg 2: Immunstärkande (Utrensa och Stödja)

Efter upprättandet av ett lugnt tillstånd, är Melaleuca eterisk olja applicerat som detox, följt av On Guard oljeblandning med apelsin, kryddnejlika, kanel, eukalyptus och rosmarin eteriska oljor som stödjer kroppens eget immunförsvar.

 

Steg 3: Inflammatorisk Respons (Stimulera & Lindra)

Steg tre börjar med applicering av AromaTouch massageblandning av basilika, grapefrukt, cypress, mejram, pepparmynta, och lavendel för att bidra till att stödja och stimulera blodflödet till vävnader, följt av en lugnande applikation av Deep Blue oljeblandning med vintergröna, pepparmynta, blå renfana, tysk kamomill, hedblomster och osmanthus för att stödja en hälsosam inflammatorisk reaktion i kroppen.


Steg 4: Homeostasis (Upplivande & Centrerande)

Det sista steget av tekniken innehåller en uppfriskande applicering av apelsin och peppermint eteriska oljor som uppfriskar, föryngrar, och centrerar kropp och själ i styrka och lugn.

 

Tekniken kan vara välgörande bl.a. för att:

 

⚫️ stödja immunförsvaret och återställa obalanser i kroppen

⚫️ lindra rygg- och nackbesvär, även kroniska

⚫️ stödja vid Skolios, Kyfos och Lordos

⚫️  rensa ut gifter, virus, svamp och bakterier

lindra huvudvärk

hjälpa till att bli av med stress

förkorta sjukdomstiden och lindra olika sjukdomsbesvär

öka koncentrationen och närvaron

ge välbefinnande och avslappning

motverka värk i leder

öka cirkulationen

stärka kroppens försvar vid allergier

öka/ge energi