Aromatouch Massage

Aromatouch Technique


Tekniken innefattar fyra primära åtgärder som syftar till att minimera stress i systemet till autonom balans. Varje steg innefattar tillämpningen av två eteriska oljor eller eteriska oljeblandningar speciellt framtagen för att stödja hälsosamma känslomässiga och fysiologiska funktioner för välbefinnande. Tekniken tar ca 30 minuter per behandling men kan anpassas efter individuellt behov.

 

Oljorna masseras in ca 15 cm utanför och längs ryggraden och på fötternas “vitaflex” zoner. Därefter stryks de ut med lätta rörelser över ryggen och masseras in mjukt. Med de kraftfulla oljorna, sätts en avslappnings- och reningsprocess av kroppen igång.Resultatet kan vara i timmar, dagar, veckor eller mer, detta helt beroende på varje enskild individ och dess kropps syrabasbalans. Ju surare en kropp är desto kortare period håller sig resultatet kvar, därför kan en behandling räcka för en person, medan en annan person kan behöva flera för att återställa balansen i kroppen.

 


Steg 1: Stresshantering (Balansera & Lugna)

AromaTouchtekniken börjar med dōTERRAs oljeblandning Balance som innehåller eteriska oljor från gran, rosenträ, frankincense och blå renfana. Lavendel som stödjer kroppens funktioner för lugnande, avstressande, och avkopplande appliceras därefter.

 

Steg 2: Immunstärkande (Utrensa och Stärka)

Efter upprättandet av ett lugnt tillstånd, är Melaleuca eterisk olja applicerat som detox, följt av On Guard oljeblandning med apelsin, kryddnejlika, kanel, eukalyptus och rosmarin eteriska oljor som stimulerar och stödjer kroppens egna defensiva immunfunktioner.

 

Steg 3: Inflammatorisk Respons (Stimulera & Lindra)

Steg tre börjar med applicering av AromaTouch massageblandning av basilika, grapefrukt, cypress, mejram, pepparmynta, och lavendel för att bidra till att stimulera blodflödet till vävnader, följt av en lugnande applikation av Deep Blue oljeblandning med vintergröna, pepparmynta, blå renfana, tysk kamomill, hedblomster och osmanthus för att stödja en hälsosam inflammatorisk reaktion i kroppen.

 

Steg 4: Homeostasis (Upplivande & Centrerande)

Det sista steget av tekniken innehåller en uppfriskande applicering av apelsin och peppermint eteriska oljor som uppfriskar, föryngrar, och centrerar kropp och själ i styrka och lugn.

 

Tekniken kan vara välgörande bl.a. för att:

 

stärka immunförsvar och återställa obalanser i kroppen

lindra rygg- och nackbesvär, även kroniska

stödja vid Skolios, Kyfos och Lordos

rensa ut gifter, virus, svamp och bakterier

lindra huvudvärk

hjälpa till att bli av med stress

förkorta sjukdomstiden och lindra olika sjukdomsbesvär

öka koncentrationen och närvaron

ge välbefinnande och avslappning

motverka värk i leder

öka cirkulationen

stärka kroppens försvar vid allergier

öka/ge energi

DISCLAIMER

Informationen på denna sida är avsedd för en allmän kunskap och är inte en ersättning för medicinsk rådgivning eller en behandling för specifika sjukdomstillstånd. 


Du tar fullt ansvar för hur du väljer att använda denna information.


Rådgör alltid med din läkare eller annan professionell sjukvårdsleverantör för en läkare.


Denna disclaimer fungerar som ett uttryckligt avstående från allt ansvar på doNice som oberoende produktkonsult eller dōTERRA som företag. Copyright  © All Rights Reserved

KONTAKT

Harpsundsvägen 91

124 58 Bandhagen

Ring mig:

070-466 5175

E-post:

marita@donice.se

BETALSÄTT

BANK